Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’AJUNTAMENT DE LLOBERA TREU A LICITACIÓ UN PROJECTE DE PACIFICACIÓ DEL TRÀNSIT

DIJOUS 25 GENER 2024

L’obra, que ascendeix a 159.583€, pretén millorar la seguretat vial i ordenar la connexió entre l’Hostal Nou i la plaça del poble.

L’Ajuntament de Llobera ha tret a licitació el projecte de pacificació del trànsit a la travessera de l’Hostal Nou i la zona del nucli on hi ha la Plaça, l’Ajuntament, l’Escola i els equipaments municipals.

El projecte licitat, que ascendeix a 159.583,86€, consisteix en l’arranjament d’una vorera al llarg de tot el tram, connectant l’Hostal Nou amb la zona de la Plaça creant un espai de prioritat pels vianants. També, amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, es refarà el ferm de la carretera i el mur de pedra seca. A part, s’hi instal·laran elements reductors de velocitat per tal de garantir que pacificar el trànsit rodat, un pas de vianants que connecti la Plaça amb la zona de l’aparcament i els contenidors i uns carregadors de vehicle elèctric. L’actuació es finança amb la subvenció per al desenvolupament d'actuacions vinculades a la mobilitat segura i sostenible, intel·ligent, la pacificació del trànsit i la reducció de l'accidentalitat en l'àmbit urbà del Servei Català de Trànsit.

Amb aquesta obra es busca millorar la seguretat al tram, creant un espai lliure de cotxes pels vianants a peu i garantint els el trànsit rodat circuli a la velocitat adequada.