Diumenge, 18 De Abril De 2021
Casa de la Vila
Llobera - 25281
Telèfon: 973 48 38 29 
Fax: 973 48 38 29

Associacions

Associació Cultural de Llobera

Associació Cultural de Llobera

Les nostres activitats son:

Edició del Jou - Esportives - Juvenils - Culturals - Comissió de Festes - Teatre - Serveis Socials - Excursionisme

 

Adreça: Local Social de Llobera s/n, 25281

Telèfon: 973 481696

E-mail: llobera@galeon.com

Web: http://www.llobera.galeon.com

Caçadors esportius de Llobera

Actualment, prop d’un centenar de socis formen la Societat de Caçadors Esportius de Llobera, una entitat fundada ja fa més de 30 anys.

La societat té uns estatuts propis i una Junta formada actualment per 7 socis que administren i gestionen tot el funcionament administratiu i comptable de la Societat, sota el consentiment dels socis que es reuneixen en assemblees ordinàries o extraordinàries.

La societat disposa d’unes 10.000 hectàrees per a practicar l’esport que més els agrada.

Ramon Culell Freixas és, des de gairebé els inicis, el president. Ha vist créixer el nombre de socis de forma important en els darrers anys, tots ells amb un sol requisit: estar vinculats al poble d’alguna manera o altra. Hi ha una gran harmonia entre ells i a l’hora de les batudes de porc senglar formen una única colla anomenada “Llobatons”.

Les batudes de senglar se solen fer els dissabtes a la tarda i els diumenges. En acabar, es disposa d’un espai al local d’entitats, que és un lloc de trobada i organització de la cacera.

Quant a la caça menor, s’hi pot trobar guatlla, perdiu, llebre, tudó i, en menor quantitat, conill. Totes aquestes espècies dins el període corresponent de caça per a cadascuna.

Últimament, comença a observar-se la presència d’algun cabirol. Aquesta temporada 2005-2006 ha estat molt profitosa quant al gran nombre de senglars capturats, un total de 186. La caça petita no ha donat tants bons resultats a causa de les condicions meteorològiques adverses i a algunes malalties.

Cada final de temporada, la Junta (ajudada per socis i amics col·laboradors) reuneix, en un gran dinar,  bona part dels socis, els propietaris de les terres cedides i amics que s’apleguen per passar una bona estona i, al mateix temps, fer el corresponent repartiment de trofeus als caçadors amb un nombre més elevat de peces abatudes.

Adreça: Local Social de Llobera s/n,

Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web